Lampe Berger – Selectie warme kerstgeuren

Een heerlijk lekkere warme of zoete geur in huis voor de feestdagen?
Met onze zorgvuldige persoonlijke selectie haalt u alles in huis voor de feestdagen en de koude winterdagen natuurlijk! Wat is er nou heerlijker wanneer u uw familie, vrienden of kennissen ontvangt met een warme zoete kerstgeur? Lampe Berger heeft zoals u wellicht weet een breed assortiment in huisparfums. Speciaal voor onze klanten maken wij elk seizoen een selectie van onze beste geuren voor het betreffende seizoen! We lichten in dit artikel onze keuzes uit en geven u een impressie van de geurbeleving. Mocht u aan de hand van dit artikel toch nog vragen hebben verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website.

Gourmandises de Provence
Deze heerlijke kerstgeur is speciaal gemengd en bedacht voor het einde van het jaar. De zoete geuren van traditionele pudding met vers en gedroogd fruit, snoep en nougat verwent de neus en de sfeer van u en uw gasten. Deze geur is kortom: Puur genot!

Orange de Cannelle
Een magische en betoverende huisparfum. Geniet van de geweldige geuren: citrus, groene hartnoten, hout en vanille-ijs! De geur bouwt zicht op in fases. Om te beginnen met een verkwikkende citrusgeur daarop volgend groene hartnoten en uiteindelijk word de geur verzacht door een melange van hout en vanille-ijs!

Savoureuse Tatin
Een aangename zoete fruitige geur van warme appeltaart. Een heerlijke en unieke combinatie, een jeugdherinnering. Vreemd genoeg is uit onderzoek gebleken dat men zich het meeste thuisvoelt bij de geur van warme appeltaart. Er is geen betere manier dus om de feestdagen mee door te brengen!