Over ons

Wij zijn Lyry-Tiek!

Bent u op zoek naar een sfeervolle cadeauwinkel waar u in alle rust een uniek cadeau kunt vinden? Kom dan langs bij Lyry-Tiek aan de D.J. Jittastraat 10 in Tilburg. De zeer klantvriendelijke eigenaresse staat voor u klaar om het juiste product te vinden en is altijd in voor een gezellig praatje. Het is ons doel om u met een glimlach weer te zien vertrekken. Kom langs en laat u verwennen door goede service.

Wat kunt u vinden bij Lyry-Tiek?


Onze producten

Thee

Thee is een prachtige manier om te zeggen dat iemand dierbaar voor u is. Wij bieden verse thee in allerlei smaken aan. Wilt u zelf even proeven? Kom dan een kopje bij ons drinken.

Wierrook

Wierook is een kwestie van smaak en daarom is het belangrijk om zorgvuldig uw keuze te maken. Wij hebben veel verschillende merken en hoeveelheden in ons assortiment om u hier op de juiste manier bij te kunnen helpen.

Scent Chips

Laat de scent chips boven een waxinelichtje smelten en de heerlijke geur zal zich direct verspreiden. Ook geschikt om met elkaar te mengen.


Riverdale

Lyry-Tiek is een geregistreerde partner van Riverdale die prachtige huisaccessoires levert, zoals kaarsen, kussens, dienbladen en nog veel meer. Bij ons voor een bonusprijs te verkrijgen.

Lampe Berger

Met een Lampe Berger parfum verspreidt u heerlijke geuren door uw huis met behulp van een brander. Vul de fles met de vloeistof, steek de vlam aan en doof deze weer na twee minuten.

Bekend van


Wat een prachtige winkel! Lekker rond kijken en wij worden altijd goed geholpen!
De eigenaresse is zo vriendelijk en betrokken. Ze heeft voor elke vraag wel een passend cadeau of een attentie.
Wanneer wij naar Lyry-Tiek gaan krijgen de kinderen altijd een klein cadeautje wat speciaal voor hen is. Uitstekende service