Lampe Berger – Selectie Zomerse Geuren

Verwen jezelf in de zomer met deze unieke selectie aan geuren 

Wat is er nu lekkerder dan een heerlijk zomers geurenpalet om je huis mee op te vrolijken? Er zijn echter zoveel verschillende geuren beschikbaar, dat het lastig kan zijn om de juiste eruit te halen. Speciaal voor onze klanten hebben we daarom een unieke zomerselectie samengesteld waar je de warme maanden in alle frisheid mee door kunt brengen: Paris Chic, Jasmin Précieux en Corse Immortelle van Lampe Berger.

Paris Chic
We beginnen met de elegantie van bloemen met Paris Chic. De combinatie van onder andere bergamot, witte muskus en jasmijn water maakt dat dit chique parfum ideaal geschikt is om zacht mee te beginnen.

Jasmin Précieux
Om vervolgens de warmte wat op te voeren, is Jasmin Précieux zeer geschikt. Deze pittige en verfijnde geur brengt exotische sferen teweeg die perfect passen bij het heetst van de zomer.

Corse Immortelle
Koel vervolgens weer rustig af met Corse Immortelle waarmee je je in Corsica lijkt te wanen. De gouden ingrediënten groeien op de Corsicaanse maquis en maken elke zomer compleet.

Deze heerlijke selectie maakt je zomer bloeiend en stralend. Alle drie de geuren zijn gemakkelijk bij ons te verkrijgen en direct te bestellen. Ontdek het zelf.