Bedenktijd en Retourneren

Bedenktijd


Uw bedenktijd van veertien dagen begint op de dag dat u het product hebt gekregen. Uitzondering hierop zijn houdbaarheids producten zoals onze verse thee. Deze vallen buiten deze regeling. Als u bijvoorbeeld op 1 maart 2016, Wierook besteld heeft en deze uiteindelijk ontvangt op 5 maart 2016 heeft u nog tot 19 maart om zich te bedenken en het artikel terug te sturen

Het aankoopbedrag voor de retour gestuurde artikelen wordt binnen veertien dagen teruggestort. Creditering van verzendkosten die de koper maakt worden niet terug gestort in verband met gemaakte kosten.

Retourneren


De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor de koper. De kosten voor het retour sturen middels PostNL Aangetekend Pakket 0-10 kg (met tracking en verzekering tot € 500) zijn per augustus 2014 € 8,60 en te vinden op de website van PostNL.

Retouren worden alleen geaccepteerd als het product en de de verpakking onbeschadigd zijn. Het product moet weer als nieuw kunnen worden verkocht. In geval van beschadigingen wordt de waardevermindering verrekend. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd en gaan weer mee met de postbode. Voor vragen betreft een artikel retour sturen kunt u altijd contact met ons opnemen via de email of telefoon. Contact gegevens vind u onderaan de website.